2019, wat een jaar!

318ec63e-c540-45c0-a308-05d90ee6a711

De blogs van New York en Londen zijn nog steeds niet afgerond (gelijk een mooi voornemen voor het nieuwe jaar), maar ondertussen blik ik in deze blog al wel terug op afgelopen jaar.

Scrollend door mijn vele foto’s is het me wel weer een jaartje geweest zeg…

Vorig jaar rond deze tijd zat ik net een paar maanden in mijn nieuwe pandje wat ik van top tot teen had aangekleed en ingericht en waar de confetti van de opening nog in sommige kieren te vinden was. Maar waar ik na een paar maanden ook al had besloten dat ik daar niet langer wilde en moest blijven zitten.

Hoe mooi het ook leek, in de praktijk werkte het niet en dus nam ik het besluit om die stroeve samenwerking vaarwel te zeggen en volgas een beter passende locatie te zoeken. Deze had ik voordat 2019 begon al gevonden, of het zo moest zijn, en zo ging ik 2019 in met een bomvolle agenda en een verhuizing in het vooruitzicht.

Maar wat heeft het me zo veel meer gebracht.

Mooie samenwerkingen, dierbare ontmoetingen en onuitwisbare herinneringen in 2019. Een aantal hoogtepunten moeten toch zeker genoemd hier,

Zo mag ik me ambassadrice van Peugeot Nederland noemen, iets waar ik enorm trots op ben.

Stond ik in het voorjaar een week lang te koken onder de Portugese zon voor een retreat; wat een geweldige én leerzame ervaring was. Dit smaakte naar meer en ik kan jullie dan ook verklappen dat ik een hele fijne samenwerking ben aan gegaan en dit voorjaar richting Spanje vertrek om daar mijn kookkunsten te tonen.

Ik heb mooie events mogen bezoeken, waaronder de opening van Black Smoke Rotterdam

En ook heb ik zelf geweldige events mogen neerzetten en cateren samen met mijn team.
In de zomermaanden mochten we tussen het verhuizen en cateren door een weekje bijtanken in de mooie achterhoek en hebben we hebben we genoten op het prachtige Griekse eiland Zakynthos.

Om bij terugkomst gelijk de nieuwe werkplek voluit in te wijden: catering en workshops aan de lopende band.

Eind oktober bezochten we de stad waar ik zo van hou, New York, wederom onvergetelijk, in meerdere opzichten, maar dit komt in een andere blog aan de orde.

En de decembermaand was me er eentje! Genieten in Londen samen met mijn vriendin, maar ook hier komt een uitgebreide blog over.

Kerstshows bezoeken en zelf een kerst inspiratie avond organiseren wat 1 groot succes was. Mooie catering leveren en het allermooiste…

Een kerstviering verzorgen in samenwerking met Margriet & Co voor mensen die het kerstgevoel verdienen en wat extra warmte en liefde in deze mooie maand wel kunnen gebruiken. Het dak ging eraf, er werd gelachen, gehuild, genoten en gevierd. Het was een dag met een gouden randje.

En dan met de kerstdagen zelf, de laatste dagen in het oude jaar.. Dan trek ik mij terug, geniet ik van de rust en mijn gezin, overdenk ik het afgelopen jaar.

Een jaar wat me veel geleerd en gebracht heeft, met zijn prachtige herinneringen en momenten. Die mij vreugde en energie hebben gegeven.
Maar ook een jaar met obstakels en teleurstellingen, deze waren er om te overwinnen, om te leren én om los te laten.

Dit alles heeft mij gebracht waar ik nu sta, terugkijkend op een enerverend leerzaam jaar, klaar om een mooi vruchtbaar nieuwjaar in te stappen!

Laat een reactie achter

Als eerste op de hoogte van de nieuwste berichten?

Schrijf je dan hieronder in voor de mailinglijst:

Loading