pindakaas sandwich
in het kader van, een kinderhand is snel gevuld, dit bammetje kan ik dus echt de hele week naar uit kijken!en het brengt me ook even terug naar New York waar ik graag een bagel met peanut butter bij het ontbijt kies, die herinneringen, als ik me ogen dicht doe en een hap neem ben ik gewoon weer even daar.je kan, om het decadent te doen, er ook nog hagelslag of een klodder jam tussen doen.leef je uit, dit is ter inspiratie.
Equipment
- koekenpan of grillplaat
Ingrediënten
- 2 stuks dikke gesneden oerbrood of een ander lekker brood
- 1 klontje roomboter
- 1 eetlepel flinke eetlepel natuurlijk, pindakaas (met stukjes noot) bij mij alleen calvé, maar dit hoeft natuurlijk niet
- 1 stuks rijpe banaan
Instructies
- smeer 1 snee royaal in met de pindakaas
- snij de banaan in plakjes en leg deze op de pindakaas
- leg de andere snee er bovenop en smeer de buitenkant in met roomboter
- verhit wat roomboter in de koekenpan en bak de sandwich op matig vuur aan beide kanten bruin en dat de pindakaas smelt.maar let goed op dat het niet te hard gaat en de sandwich verbrand.
Als eerste op de hoogte van de nieuwste recepten?
Schrijf je dan hieronder in voor de mailinglijst:
Homemade Heidy
info@homemadeheidy.nl