Alleen maar liefde

a485fab2-08b9-4584-bf30-54cf037317fb

Wat ben ik overspoeld met lieve, hartverwarmende en mooie berichtjes op mijn laatste blog. En dat raakte mij… Dat raakte mij enorm. Ik heb geprobeerd om op iedereen te reageren, maar neem mij niet kwalijk als ik dat hier en daar vergeten ben.

Ik heb álles gelezen en ik kan jullie zeggen dat ik menig traantje heb gelaten. Zó veel lieve woorden, ontelbaar persoonlijke berichtjes, veel begrip en waardering én nog meer complimentjes. De liefde en warmte was in vrijwel elk berichtje voelbaar. Daar ben ik dankbaar voor en maakt me trots. Trots op wat ik heb neergezet, hoe ik jullie met mijn liefde voor eten heb bereikt, wat ik om mij heen heb gecreëerd en heb bereikt. Daar hebben jullie aan bijgedragen!

Niet dat groter wordende bedrijf, maar juist de contacten, de relaties én het team om mij heen is waar ik dankbaar voor ben en wat ik enorm ga missen. Ik koester de mooie herinneringen, de gezelligheid die we hadden en de teamspirit die er altijd was.

Ook volgden er een hoop vragen vanuit jullie: wie mij inspireren, hoe ik mijn stappen neem, vragen om advies, tips, hoe ik iets doe, of juist niet. Ik kan een boek vol tikken met antwoorden van mijn ervaringen en tips. Nu heb ik in een boek weinig trek, maar wil hier toch wel een blog (of meerdere) aan wijden. Dit zal ik ook op een later moment zeker doen. En nogmaals, laat mijn verhaal inspiratie zijn maar volg vooral je eigen gevoel en hart. Mijn visie en stappen kunnen voor jou totaal anders aanvoelen.

Mijn beweegredenen om het roer om te gooien moge in ieder geval duidelijk zijn.

Ondernemen is fantastisch! Het geeft je vrijheid, een drive om door te stomen en om meer te willen. Maar persoonlijk heb ik een punt bereikt en een eye opener gehad, waardoor ik dat ondernemen liever met mijn gezin doe. Ik wil meer tijd in mijn privé leven steken en het roer samen omgooien om daarmee de vrijheid te creëren.

Investeren in jezelf kan op vele manieren, de één doet dat door een business coach naast zich te nemen en zijn of haar bedrijf naar een next level te halen. De ander boekt een retreat om zichzelf terug te vinden of gaat voor die cursus om je nog meer te ontwikkelen.

Ik heb de keuze gemaakt om al die tijd en geld wat ik in mijn bedrijf heb geïnvesteerd nu in mij en mijn gezin te steken, niet te wachten tot later, maar nú die stappen en dromen die we samen hebben na te jagen. Dat is ook een keuze, mijn keuze. Afscheid nemen en loslaten van spullen, van plek, van contacten en er rust en ruimte voor terug winnen. Het is een proces, maar ik ben blij en dankbaar dat ik de keuze kan maken en heb gemaakt.

Ik kreeg reacties, zoals ‘wat een heftige beslissing’, ‘een grote stap’, ‘gedurfd’, ‘moet je maar kunnen’. Maar ik ben ervan overtuig dat alles mogelijk is als je het maar écht wilt. Het is wat je er voor over hebt, of je die stappen wilt nemen, of je die beren op de weg kan wegjagen en kan loslaten. Wanneer je dat kan is alles mogelijk en ben ik er van overtuigd dat je je droom kan bereiken!

Ik zal jullie in mijn volgende blogs meenemen in mijn nieuwe stappen en ingaan op de vragen die ik kreeg over het ondernemerschap.

Voor nu dikke kus en dankjewel!

Liefs, Heidy

 

 

 

 

26 reacties

 1. Anette Swinkels op 19 februari 2020 om 07:36

  Hey Heidy…
  Een boek zou best leuk zijn (en dat zeg ik die een hekel heeft aan lezen ?), maar dat komt omdat je zo leuk schrijft.
  Ik blijf je volgen ,en ben nu al benieuwd naar je volgende verhaal.
  Fijne dag, liefs ?

  • heidy op 19 februari 2020 om 18:55

   nu ga ik er toch eens over dat boek nadenken Anette;)
   leuk om te horen, liefs x heidy

 2. Jacquelien op 19 februari 2020 om 07:39

  Goedemorgen Heidy , ik ben supertrots !
  Wat leuk dat je ons meeneemt in je avontuur !
  Liefs Jacquelien

  • heidy op 19 februari 2020 om 18:57

   wát lief Jacquelien!
   terwijl jij zelf genoeg aan je hoofd hebt, toch de tijd nemen om mij te appen en nu ook weer een te lieve reactie achter te laten.
   dankjewel xx

 3. Pammela op 19 februari 2020 om 08:09

  Je bent een topper! Ja mag trots zijn op jezelf en op je gezin. Volg je hart! Dat is het enige wat klopt. Dikke kus

  • heidy op 19 februari 2020 om 18:57

   ahhh dankjewel! superlief, xx

 4. Janny op 19 februari 2020 om 08:30

  ?

  • heidy op 19 februari 2020 om 18:58

   dikke x voor jou Janny

 5. Tamara op 19 februari 2020 om 08:41

  Zo goed kennen we elkaar niet, maar je moet doen wat je hartje zegt, en je bent een bikkel dat je dat doorzet!!! You can do it girl!

  • Marga Elberse op 19 februari 2020 om 14:54

   Dag Heidy,

   Wees trots op wat je heb gedaan en blijf in jezelf geloven.
   Volg je dromen en geniet van je nieuwe stappen met het hele gezin.
   We blijven je volgen en zijn benieuwd wat we van je gaan horen.

   Lieve groet, Marga

   • heidy op 19 februari 2020 om 19:00

    lieve Marga,

    leuk dat jullie mij blijven volgen en dank voor je lieve woorden, xx heidy

  • heidy op 19 februari 2020 om 18:59

   wát lief Tamara! deze berichtjes, écht dankjewel! xx

 6. Jeanine Spruit op 19 februari 2020 om 09:08

  Goedemorgen Heidy,
  Wat heb je dit mooi geschreven, en wat een goede keuzes heb je gemaakt om je droom achterna te gaan samen met je gezin.
  En als je geloofd in jezelf komen dromen en wensen uit. GO FOR IT.
  Dit leven heeft een deadline ( overgenomen van Michael Pilarczyk ?) maar beter nu je droom achterna gaan dan uitstellen tot later.
  Ik vind je een KANJER en een STOERE vrouw. Dikke knuffel voor jou??

  • heidy op 19 februari 2020 om 19:02

   dat zijn precies de juiste woorden van Michael én van jou! en we weten niet wanneer deze is dus maar beter alles er uit halen!
   zó lief, dankjewel Jeanine xx

 7. Ria Arts op 19 februari 2020 om 09:23

  De enige beslissing is die jou goed laat voelen, streef je dromen na, het is later dan je denkt! Veel succes, liefde en gezelligheid voor jou en je mooie gezin, koester de ?

  • heidy op 19 februari 2020 om 19:04

   dankjewel Ria, superlief! xx

 8. Ellis op 19 februari 2020 om 11:27

  Lieve Heidi,
  Jij en die mannen van jou zijn een top team en ik weet zéker dat jullie n mooie toekomst tegemoet gaan want jullie doen dat SAMEN! Hoe fijn is dat! Geniet, geniet, geniet! Leven is te kort…..
  ?

  • heidy op 19 februari 2020 om 19:05

   lieve Ellis,

   wij gaan GENIETEN met hoofdletters:)
   vol energie en goede zin op naar nieuwe avonturen,
   dikke x

 9. Emilie op 19 februari 2020 om 16:14

  Als iemand het kan, dan ben jij het! Groot gelijk dat je je hart volgt! Iets waar veel mensen jaloers op zullen zijn! Zoals Loesje zei: pluk de dag, voordat je in een vaas eindigt ??

  • heidy op 19 februari 2020 om 19:07

   🙂 een héle mooie spreuk!
   haal graag alles uit het leven, kan maar zo voorbij zijn.
   dank voor je lieve mooie woorden, xx

 10. Daan op 19 februari 2020 om 22:28

  If You can dream it, You can do it. Dat heb je al eens bewezen. En dat gaat jullie nu weer prachtige nieuwe dierbare momenten brengen
  Geen seconde spijt van mijn eerste e-mail naar jou. Je bent een mooi mens?

  • heidy op 20 februari 2020 om 16:01

   wat je zegt ben je zelf!:)
   dankjewel lieverd, en die keukentafel gesprekken houden we er in;)
   dikke x

 11. Cindy op 19 februari 2020 om 23:08

  Wauwwww….mooier verwoord kan haast niet!! Je leeft nu dus GENIET en doe hetgeen wat je hart je ingeeft. Je mag trots zijn op jezelf en wat je hebt bereikt ❤️❤️ Ik wens jullie alle geluk samen en maak mooie herinneringen samen ??

  • heidy op 20 februari 2020 om 16:02

   #bloos
   dank voor je lieve woorden!
   wij gaan mooie avonturen beleven en herinneringen maken.
   xx

 12. jolanda van meenen op 21 februari 2020 om 15:17

  Hey lieverd , jijzelf en je gezin is het belangrijkste , en soms moet je gewoon keuze’s maken.ook doet dat pijn…
  Ga ervoor!!! dikke kus

  • heidy op 22 februari 2020 om 22:35

   dankjewel lieve nicht!
   blij en dankbaar dat ik de keuze kán maken en dat ook gedaan heb.
   op naar nieuwe mooie avonturen:)
   dikke x

Laat een reactie achter

Als eerste op de hoogte van de nieuwste berichten?

Schrijf je dan hieronder in voor de mailinglijst:

Loading