Bye Bye 2018.. Welcome 2019!

Kookstudio 1

Natuurlijk een mooi, sprankelend, gezond en liefdevol 2019 gewenst!

Jullie begrijpen vast, door alle decemberdrukte, gevolgd door een paar daagjes qualitytime, was ik er nog niet eerder aan toe gekomen om weer achter de pc te kruipen voor een blog.
Londen moet zelfs nog worden uitgewerkt, maar eerst even terugblikken met jullie, want wat een jaartje was dat zeg!

Zowel zakelijk als privé heb ik enorm veel ondernomen en wat een mooie resultaten heeft het opgeleverd! Al ging niet alles zonder slag of stoot, maar hey… vallen doen we om weer op te kunnen staan, toch?!

Dat vallen heb ik begin 2018 ook flink gedaan, waardoor ik aardig in de lappenmand zat en het lijf behoorlijk wat te verduren had. Gas terug nemen is niet echt mijn ding, maar ik heb toch noodgedwongen even de rem erop moeten gooien.
Dit gaf mij de tijd om alles uit te werken voor de kookstudio, want die zat er ook aan te komen.

Verder mocht ik mijn geliefde New York weer bezoeken samen met mijn mannen en wat een cadeautje was dat om een pak sneeuw erbij te krijgen! We hebben onvergetelijke herinneringen met elkaar gemaakt! En plannen om weer terug te gaan, liggen al op tafel;)

Richting de zomer kwam de studio ook dichterbij en de voorbereidingen, planningen en organisatie eisten een hoop aandacht en werk.
Met een gouden team om mij heen kregen we het allemaal voor elkaar en is er zelfs tussendoor tijd voor gezelligheid en kon ik een weekje offline in de Ardennen (echt een aanrader).

Terwijl de werkzaamheden rondom de studio vorderden, liepen de opdrachten ook door en breide de catering zich steeds meer uit.

In augustus heb ik nog een weekje de Portugese keuken mogen uitproberen in Lagos om in september, na veel bloed, zweet en tranen, de kurken te laten knallen!

Dát waren wat bewogen maanden, maar op 16 september lieten we met het team zien waar we goed in zijn. Wát een feestje en wat liep het als een geoliede machine!

Maar wat er na de opening gebeurd is ongekend… Geweldige workshops werden verzorgd met te leuke gasten, kinderfeestjes waar het dak vanaf knalde, taartjes werden aan de lopende band uit de oven getoverd en de meest leuke cateringopdrachten en samenwerkingen kwamen binnen.

Tussen alle hectiek door vond ik tijd om Londen te bezoeken en naast de culinaire adresjes die ik heb afgelopen, zette ik mijn plannen en ideeën rondom Homemade Heidy op een rijtje.

Eenmaal terug begonnen de voorbereidingen voor de decembermaand, en deze mooie maand maakte ook gelijk duidelijk dat we in korte tijd al uit ons keukenschortje zijn gegroeid… Iets waar ik onwijs trots op ben en amper te bevatten is, kan jullie vertellen dat we nog meer gaan knallen in 2019 met een grotere studio!!
Meer info ga ik in de aanloop er naartoe uitgebreid met jullie delen, maar voor nu vind ik dit al fantastisch nieuws om 2019 in te luiden.

Deze stappen en plannen waar natuurlijk niet mogelijk zonder mijn klanten, opdrachtgevers, leveranciers en relaties.
Het vertrouwen en de kansen maken waar Homemade Heidy nu staat en daar ben ik onwijs dankbaar voor!

Ik zeg; 2019 LET’S ROCK!

Laat een reactie achter

Als eerste op de hoogte van de nieuwste berichten?

Schrijf je dan hieronder in voor de mailinglijst:

Loading