Catering

Bij Heidy stroomt de liefde voor lekker eten door haar bloed. Door jarenlange ervaring in de food en horeca branche en zich continu te blijven ontwikkelen, weet Heidy die extra twist aan haar gerechtjes te geven.

Van feesttaarten tot walking dinners, alles is maatwerk en compleet op de wensen van de klant afgestemd. Dit zie je én dit proef je!

"for the love of food"

Borrelhapjes 32

Borrelplanken en hapjes

Borrelplanken en hapjes

Iets te vieren?

De borrelplank past bij elke gelegenheid!

Ja, ik heb interesse
Sweet table 15

Sweet table en taartjes

Sweet table en taartjes

Een tafel vol diverse tongstrelende taartjes en zoetigheden geheel in stijl gepresenteerd.

Ja, ik heb interesse
High Tea 1

High Tea

High Tea

Verjaardagfeestje, vriendinnen uitje, babyshower…,een high tea is altijd een goed idee!

Ja, ik heb interesse
Borrelhapjes 26

Walking Dinner

Walking Dinner

Wil je iet bijzonders op je feestje, kies dan voor een walking dinner.

Ja, ik heb interesse
Shared dining 2

Shared Dining

Shared Dining

Heerlijk lang tafelen met je gasten aan een mooie sfeervolle gedekte tafel, dan kies je voor shared dining.

Ja, ik heb interesse
Lunch 1

Lunch

Lunch

Een vergadering, zakelijke meeting, werkoverleg of bijeenkomst op de agenda en wil je eens wat anders dan het doorsnee broodje?

Ja, ik heb interesse

Corine:

"Nogmaals dank voor je heerlijke gerechtjes! De wijze waarop jullie samen alles verzorgden hebben bijgedragen aan een heel fijn feestgevoel. Ik kijk terug op een heerlijk feestje en door jullie kon ik alles rondom de catering loslaten en extra genieten. En complimenten voor de smaakcombinaties!"

Jappe & Susan:

"Heidy zorgt voor feest.
Heidy wat was het fantastisch om te genieten van jouw heerlijke eten op onze bruiloft. Het eten was bovenal heerlijk, maar het zag er ook nog eens supergoed en lekker uit. Mooi team heb je om je heen. We hebben je de vrijheid gegeven om iets lekkers te maken in Marrokkaanse stijl, dat was echt top!
Nogmaals super dank"
 
 

Margriet Laus:

"Als je op zoek bent naar catering, een lekkere taart, naar iemand die jouw feestje met de juiste ingrediënten op het gebied van eten tot een succes maakt, dan is HomemadeHeidy echt hét bedrijf waar je moet zijn! De inventiviteit van Heidy, het meedenken in oplossingen, haar organisatorisch, creatieve en decoratieve talent maar bovenal haar verrrrrrukkelijke eten is zoveel meer dan zij zichzelf beseft. Zij heeft het 5-jarig jubileum van mijn bedrijf Margriet & Co echt tot een super geslaagd feest gemaakt, gasten waren dolenthousiast over haar heerlijke creaties en ik ben haar daar intens dankbaar voor! Op naar een nieuwe logische en mooie vervolgstap voor deze topper, haar eigen kookstudio vanaf september 2018!! Trots op jou mooi mens!"
 
 

Rosina Hoopman:

"Vandaag heeft Senna haar kinderfeestje bij Home Made Heidy gevierd..... Wat een feest! De meiden hebben heerlijke EIGEN gebakken pannenkoeken gegeten en natuurlijk een HEERLIJKE appeltaart tussen door.😋
Ze hebben allemaal een super leuke taart gemaakt en mee naar huis genomen. Het was een gezellige en leuke middag!!! Echt een aanrader!!!!"
 
 

Jenna Hoogendoorn:

"Heerlijke hapjes ! Ook voor vegetariërs !"
 
 

Serafima Zippora:

"Super lunch! We hebben allemaal genoten..."