chocolami

toen ik deze foto op mijn insta plaatste werd ik overladen met reacties.
terwijl het eigenlijk kinderlijk eenvoudig is en ook niets nieuws, want ik ken dit dus al uit mijn jeugd.
ik heb alleen aan de ingrediënten een twist gegeven en die zal ik hier met jullie delen.
zo maakte ik het ditmaal met de truffel cacao repen van http://www.cotedor.nl/
deze doet het altijd goed bij visite of op een zoet smulplankje.
Gang Bijgerecht

Equipment

  • huishoudfolie

Ingrediënten
  

  • 125 gram chocolade puur
  • 75 gram roomboter
  • 75 gram pistachenootjes (gepeld)
  • klein handje cranberries
  • 4 stuks bastognekoeken
  • 3 eetlepels poedersuiker

Instructies
 

  • hak de chocolade in kleine stukjes en smelt deze au bain marie.
  • wanneer de ze gesmolten is voeg je de boter toe en roer totdat deze is opgelost.
  • hak de pistache nootjes grof en voeg deze samen met de cranberries toe aan het chocolade mengsel.
  • verkruimel de bastognekoekjes grof en voeg deze ook toe.
  • meng alles goed en zet een uur in de koelkast.
  • haal uit de koelkast, rol huishoudfolie uit over het aanrecht en schep daar het mengsel op.
  • vorm er een 'worst' van , (circa 5 cm dik) , en sluit goed af met de folie.
  • leg de rol minimaal 3 uur in de koelkast.
  • haal de rol vlak voor serveren uit de koelkast, rol deze door de poedersuiker en snij er dunne plakjes van.

Laat een reactie achter

Rating recept








Als eerste op de hoogte van de nieuwste recepten?

Schrijf je dan hieronder in voor de mailinglijst:

Loading