droomkoekjes

opening cookie 2

Droomkoekjes

 

Vanaf het eerste uur ben ik al groot fan van de creaties van Droomkoekjes, dus hoog tijd om hen eens in de spotlights te zetten hier.

Dit zijn namelijk niet zomaar koekjes, dit is kunst die met smaak en liefde wordt gemaakt. En zoals altijd deel ik graag met jullie mijn enthousiasme!

Aangezien de decembermaand nadert, is dit er echt eentje om op je bestel lijstje te zetten.

De voorbereiding, de afwerking en de nazorg van elk koekje, overal is over nagedacht en de nodige tijd ingestoken. Het is gegarandeerd al een feestje om de bestelling te ontvangen en uit te pakken. Om vervolgens te laten shinen op tafel of als cadeau en tot slot genieten tot de laatste hap.

Nu de feestdagen er weer aankomen zijn daar ook de mooiste creaties en uiteraard wordt er ook door mij weer besteld.

Halloween en Kerst zijn veruit favoriet bij mij, dat mag geen verrassing zijn, maar met kleine kids in huis adviseer ik om ook voor de Sint uitvoeringen te gaan. Dit jaar staan er overigens ook relatiegeschenken en bedankjes in het assortiment. Fantastisch toch om deze voor de feestdagen cadeau te geven, of te krijgen?!

Bij mij hebben al menig droomkoekje de tafel opgeleukt. Zo kreeg mijn Paasbrunch een finishing touch met droomkoekjes. Een uitgebreide kersttafel was helemaal af met ‘naamkoekjes’ bij elk bordje. Menig heb ik al verrast met een droomkoekje in de brievenbus, als verrassing, bedankje of als blijk van waardering. En van de Sint koekjes werd kleine Dean altijd erg blij, al geloofde hij allang niet meer?. Tot slot natuurlijk geen Halloweenavond zonder een droomkoekie tijdens de movie night.

Heb je iets speciaals te vieren of wensen is dat in overleg ook zeker mogelijk. Zo zijn er voor mij zelfs droomkoekjes gemaakt in mijn eigen logo. Origineler krijg je het niet!

Ik deel hier de link naar het december assortiment en laat mij vooral weten voor welk koekje jij bent gegaan. Maak jouw decembermaand tot een feestje met de koekjes van droomkoekje!

Compleet assortiment – Droomkoekjes

 

p.s. hier is overigens niets aan gesponsord, maar gewoon een groot fan hier!

1 reactie

  1. Jacquelien op 27 september 2023 om 11:11

    Zo mooi en Lekker ! ?

Laat een reactie achter

Als eerste op de hoogte van de nieuwste berichten?

Schrijf je dan hieronder in voor de mailinglijst:

Loading