Gemak dient de mens

Boerschappen verpakking

Lokaal mijn producten kopen deed ik al, landelijk wonen inmiddels ook, maar hoe fijn is het als die lokale producten als maaltijd in een box voor de deur worden afgeleverd én je hiermee ook nog eens de boeren een handje helpt?!

Het enige wat je hoeft te doen is het recept van de bijgevoegde kaart te volgen en eventueel je eigen touch eraan toe te voegen. Binnen 25 minuten heb je met deze nieuwe maaltijd box een verse gezonde hap op tafel!

Ideaal als je weinig tijd hebt, een druk schema, nul inspiratie of gewoon een keer geen zin hebt om lang in de keuken te staan. In mijn geval was het nog eens een paar dagen bloedje heet, dus perfect om de boodschappen niet te hoeven doen en geen uren achter een warm fornuis te hoeven vertoeven.

Dit alles kun je met de nieuwe gemaksbox van Boerschappen creëren. Deze is landelijk verkrijgbaar, zelfs in een gehucht in Zuid-Limburg ;).

De box bevat een vega, vlees en vis maaltijd en ze variëren van 2 tot 6 personen.

Ik word heel blij van dit concept, want vaak ben ik best even onderweg om overal lokaal mijn verse spullen te scoren. Nu spaar ik die tijd uit, heb ik tegelijk alles in huis voor een complete maaltijd én blijf ik mijn locals supporten!

Ik ging aan de slag met de vis in een heerlijke curry en vlees in de penne bolognese saus. Mijn vega vriendinnetje leefde zich uit met de paddenstoelen en noedels in de ramen, want ja, ook de vegetariërs onder ons kunnen hun hart ophalen bij deze maaltijden.

Alle 3 de maaltijden waren ruim voldoende, heerlijk van smaak en zeer vers. Oh, en binnen 25 minuten op tafel!

 

Ben jij nu ook nieuwsgierig geworden en wil je dit eens uitproberen of één van de andere boxen die Boerschappen te bieden heeft? Klik dan hier om je box uit te kiezen én €9,- korting te krijgen door de code homemadeheidy in te voeren.

Je zit niet vast aan een contract, want je kan wekelijks opzeggen of wisselen.

Eet smakelijk!

Laat een reactie achter