Heidy's pasta

waarom ik dit Heidy's pasta noem zal ik even toelichten.
want zowel pasta als wel pesto gaat er in en wordt overal veelvuldig als recept genoemd.
maar het is echt Heidy's omdat ik het op mijn manier maak, het simpel is
Én je mijn pesto recept er voor moet gebruiken, dit maakt echt het recept!
deze pasta variant is Dean zijn favoriet en komt hier bijna wekelijks op tafel.
pesto heb ik altijd op voorraad en zo is dit ook een vrij simpele maaltijd om te maken.
variër lekker met de groentes die je op dat moment in huis hebt.
zo heb ik er dit x snijboontjes bijgevoegd die ik over had van de dag er voor.
dus maak er vooral je eigen creatie van!
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties 8 personen

Equipment

  • 1 hapjespan of grote koekenpan
  • 1 pan voor de pasta

Ingrediënten
  

  • 1 pond rundergehakt
  • 2 stuks prei in fijne ringen
  • 2 stuks puntpaprika in fijne stukjes
  • 1 teen knoflook
  • +/- 4 ons gesneden en gekookte snijboontjes maar vervang dit gerust door broccoli of specieboontjes bijvoorbeeld
  • 1 pak vlinderpasta La Molisana FARFALLE RIGATE NR66 bestellen | ah.nl
  • +/- 200 gram pesto recept staat ook op mijn site
  • olijfolie
  • kneepje chilisaus
  • peper & zout
  • eventueel wat gedroogde italiaanse kruiden tijdens het rullen van het gehakt toevoegen ik verkruimel ook nog wel eens een bouillonblokje voor de smaak!
  • eventueel geraspte parmezaan voor bovenop
  • 1 handje liefde

Instructies
 

  • kook de pasta volgens de verpakking in water met wat zout
  • rul het gehakt in wat olijfolie
  • pers de knoflook en voeg toe aan het gehakt
  • voeg de preiringen en paprika toe en roerbak mee
  • breng op smaak met wat peper en zout en een kneepje chilisaus
  • giet de pasta af en voeg de pesto toe
  • meng dit goed door mekaar zodat de pesto lekker aan de pasta hecht
  • voeg vervolgens het gehakt mengsel, snijboontjes en de pasta samen en meng alles goed door mekaar
  • breng eventueel op smaak met peper en zout

Laat een reactie achter

Rating recept








Als eerste op de hoogte van de nieuwste recepten?

Schrijf je dan hieronder in voor de mailinglijst:

Loading