Masterclass Chocolade
Droom jij ervan om zelf thuis met chocolade aan de slag te gaan. Dat jouw bonbons, taarten of chocoladewerk nét even anders zijn dan al die anderen?
Maar.... Herken jij dit?
- Je wil thuis aan de slag met chocolade, maar dit wordt altijd een grote kliederboel.
- De chocolade smelt weer zodra je het beetpakt, met vlekken op je vingers tot gevolg (of erger op je bank of kleding van je visite).
- Chocolade moet je tempereren, maar wat is dat nou precies en hóe doe je dat thuis?
- Je denkt dat je veel apparatuur en spullen nodig hebt om thuis zelf bonbons te maken.
- Je gemaakte bonbons zijn dof, hebben witte vlekken of de vulling loopt eruit.
Kom dan naar deze inspirerende masterclass en Tessa van PaTESSerie.com helpt jouw om je chocoladedromen waar te maken.
Kosten: € 195,00 p.p.
Datum: 12 januari 2020
Tijd: 10.00 uur tot 17.00 uur
Wil je je opgeven voor de workshop of wil je meer informatie? Kijk dan op www.patesserie.com/chocolade-workshop
Homemade Heidy
Parkweg 67, 4153 XL Beesd
info@homemadeheidy.nl
KvK: 69183368