Skip to content

Masterclass Chocolade

Masterclass Chocolade

Droom jij ervan om zelf thuis met chocolade aan de slag te gaan. Dat jouw bonbons, taarten of chocoladewerk nét even anders zijn dan al die anderen?

Maar.... Herken jij dit?

  • Je wil thuis aan de slag met chocolade, maar dit wordt altijd een grote kliederboel.
  • De chocolade smelt weer zodra je het beetpakt, met vlekken op je vingers tot gevolg (of erger op je bank of kleding van je visite).
  • Chocolade moet je tempereren, maar wat is dat nou precies en hóe doe je dat thuis?
  • Je denkt dat je veel apparatuur en spullen nodig hebt om thuis zelf bonbons te maken.
  • Je gemaakte bonbons zijn dof, hebben witte vlekken of de vulling loopt eruit.

Kom dan naar deze inspirerende masterclass en Tessa van PaTESSerie.com helpt jouw om je chocoladedromen waar te maken.

Kosten: € 195,00 p.p.

Datum: 12 januari 2020

Tijd: 10.00 uur tot 17.00 uur

Wil je je opgeven voor de workshop of wil je meer informatie? Kijk dan op www.patesserie.com/chocolade-workshop

Adres

Homemade Heidy
Parkweg 67, 4153 XL Beesd
info@homemadeheidy.nl
KvK: 69183368

Catering
Workshops
Partners
FAQ
Instagram
Facebook

Deze website gebruikt cookies, en laadt in eerste instantie alleen noodzakelijke/functionele cookies in. We hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd, en mogen deze plaatsen zonder toestemming. Wilt u een optimaal werkende website, inclusief video, foto's en social media berichten? Klik dan op de groene button "Accepteren". Bekijk onze Cookieverklaring.