Het moge duidelijk zijn dat ik een liefde heb voor New York  en als echte bofbips mocht ik deze geweldige stad laatst weer bezoeken en de nodige inspiratie en mooie momenten opsnuiven. Een verslagje kan dan natuurlijk ook niet uitblijven.

Zonder jullie te vervelen en overladen met foodspam en langdradige info heb ik een mooie fotocollage samengesteld om een indruk te krijgen hoe onze week was.

New York is zo veelzijdig en heeft zoveel te bieden, kijk je iets verder dan de trekpleisters dan vind je echt de leukste én lekkerste foodspots. Wel had ik net zoals de vorige x-en een lijstje gemaakt met wat ik wilde doen,bezoeken én eten.

Aanrader voor zo’n grote stad, dat je niet aankomt en het dan nog uit moet puzzelen, zonde van de tijd.

 

Wij kregen als cadeautje bij aankomst een prachtig pak sneeuw, iets waar ik van droomde, ja ben dol op sneeuw, en een bezoekje aan central park hoort daar natuurlijk helemaal bij!

als een klein kind zo blij heb ik daar uren rond gebanjerd.

Top of the rock gaf en prachtig helder uitzicht over de stad bedekt met een laagje sneeuw.

Dit gedaan te hebben zijn we onze metro kaart flink gaan misbruiken, naast veel lopen is dit echt ideaal om je te verplaatsen.

Ik regel de metrokaart al in Nederland zodat ik bij aankomst deze gelijk in gebruik kan nemen en hier niet meer achteraan hoef als ik daar ben.

new-york-2018-14

Aan de foto’s kan je zien dat we vele foodtentjes af zijn geweest met als hoogtepunt toch wel de cronut bij Dominique Ansel, je moet er op tijd je bedje voor uit of niet erg vinden om lang in de rij te staan, het was ook zeker niet het goedkoopste ontbijtje maar mijn god, wat was dit pure foodporn!

Een lijstje met adresjes en aanraders zal ik ook op mijn site vermelden om hier niet alleen maar watertandende en te lange verhalen te tikken over eten;)

Bezoekje Harlem is ook altijd leuk, alleen al om het verschil in straatbeeld te zien…,én om sneakers te scoren, de keuze is reuze en vele malen goedkoper.

Maar het hoofddoel en de reden dat wij dit x naar New York gingen was voor onze Dean.

Dean droomt over, leeft voor, en is, kickboksen. nu kreeg hij de kans om mee te trainen bij de super seminar world series en ik hoef niet te vertellen dat dit voor hem maar ook voor ons, een onvergetelijke mooie ervaring was.

Een geweldig team vol motivatie, mooie leerzame momenten, en nieuwe vriendschappen heeft ons menneke daar mogen opsnuiven.

deze dagen waren goud!

En zo vliegt een weekje met een gouden randje voorbij en gaan we met een dosis vol mooie onvergetelijke herinneringen, inspiratie en motivatie weer richting kikkerlandje.

Als eerste op de hoogte van de nieuwste recepten?

Schrijf je dan hieronder in voor de mailinglijst:

Loading