next level tosti

soms, of eigenlijk best vaak, ontstaan de meest zalige creaties door te improviseren. of te kijken wat je zoal nog in huis hebt.
zo ontstond deze creatie ook.
bij gebrek aan vers brood pakte ik een paar oude sneetjes en keek wat ik voor de rest nog had in de koelkast had liggen.
en dat monde uit in een partij lekkere pan tosti!
Voorbereidingstijd 15 min
Bereidingstijd 5 min
Gang lunch
Porties 1

Equipment

  • koekenpan

Ingrediënten
  

  • 1 klontje roomboter
  • 3 snee bruin brood, mag oud zijn.
  • 3 plakjes salami
  • 1 plak jongbelegen kaas
  • 1 stuks lente ui, fijn gesneden
  • 2 eetlepels roomkaas light
  • 1 eetlepel puntpaprika fijn gesneden

Instructies
 

  • smeer 1 snee in met wat roomkaas
  • beleg met salami en de lente ui
  • smeer de volgende snee in met roomkaas en leg deze bovenop de salami/lent ui
  • leg hier de plak kaas op
  • bestrooi met de puntpaprika
  • en dek af met de 3e snee.
  • smelt de roomboter zachtjes in een koekenpan en bak de tosti om en om bruin.
    let op dat het niet te hard gaat!

Laat een reactie achter

Rating recept