Op volle toeren in oktober

Kookstudio 3

Pats!…,dat was oktober, de eerste volle maand in de kookstudio.

En daar blik ik graag even op terug.

Een record aantal aan feesttaartjes uit de oven getoverd, gezellige kinderfeestjes werden er gevierd, maar ook de eerste workshops zijn gedraaid.

Zo hadden we de aftrap met Constan van Caramelz, die de worskhop “koken met camarel” gaf. Wat een geslaagde middag!

Ik stond samen met Paulina een zondagmiddag met heerlijke baksels op het oude dorp in Houten waar ‘gluren bij de buren’ werd gehouden en we behoorlijk wat punten taart door onze handen hebben laten gaan.

Maar ook in de catering waren er weer te leuke opdrachten in de vorm van maaltijden, hapjes voor afscheidsfeestjes en sweettables.

Tussendoor maak ik graag tijd voor bepaalde uitjes en gezelligheid en zo ook voor het winter bbq festival van Smokey Goodness. Bij 26 graden met 3 vriendinnen richting Lage Vuursche om middenin het bos de échte bbqmasters aan het werk te zien en te genieten van de gezellige sfeer, organisatie én uiteraard het eten! Wát een feestje maakte Jord er van, volgend jaar zijn we er zeker weer bij!

19 oktober was het feestje in mijn eigen studio, ik mocht namelijk chef Danny Jansen, bekend van oa 24 kitchen,ontvangen die een workshop kwam geven.

Met een gezellig gezelschap, koken, lachen, genieten en lekker lang natafelen, wát een succes was dit! Ik kan hierbij al melden dat Danny in 2019 weer naar de studio komt voor een workshop!

Na al deze drukte en mooie samenwerkingen was er in de herfstvakantie dan wat tegenslag in de vorm van lekkage waardoor ik wat activiteiten noodgedwongen moest annuleren. Overmacht en helaas hoort dit er bij.

Ik had nog een paar mooie dagen Londen in het vooruitzicht, dus met mijn focus daarop gericht heb ik oktober fantastisch afgesloten.Samen met mijn vriendinnetje de lekkerste taartjes en gerechtjes genuttigd in deze heerlijke stad en de blaren op onze voeten geslenterd.

Een uitgebreid verslagje hiervan volgt snel, ik ga me nu eerst richten op een hele mooie, feestelijke en drukke novembermaand.

Laat een reactie achter





Als eerste op de hoogte van de nieuwste berichten?

Schrijf je dan hieronder in voor de mailinglijst:

Loading