Opening Kookstudio & meer

Opening-7347-2

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover, mijn culinaire kindje mocht geshowd worden!

We hebben echt lopen buffelen om alles op tijd af te krijgen maar het is ons gelukt…,zo veel dank aan mijn eigen gezin…,mijn lieve vriendinnen en kanjers van vrienden die er met zijn allen voor hebben gezorgd om de studio én het feestje een knaller te laten worden!

Lang naartoe geleefd en voorbereid, en als alles dan ook nog eens gesmeerd loopt, iedereen geniet en straalt en zelfs de zon zich volop laat zien dan kan ik alleen maar zeggen, wát ben ik trots!

Wat ik voor ogen had met de studio is gelukt, een mooie warme huiskamer sfeer met een stoere ‘heidy’ touch, de muurschildering is uiteraard de knaller en heb ik tot het einde geheim weten te houden, ook die is helemaal geworden zoals ik had gehoopt en ben ik zó wijs mee. Echt een ruimte waar alles draait om gezelligheid en de liefde voor lekker eten, gaan we een hoop mooie middagen en avonden beleven kan ik jullie verzekeren!

En dan de opening…., jeetje….,ik zit nog steeds na te genieten…,van alle reacties…,lieve berichtjes en woorden…,van de kaartjes en bloemen…,van de geweldige cadeau’s.., maar vooral van alle gezelligheid, warmte en liefde die ik die dag heb mogen ontvangen.

Wát een feestje…,het klopte helemaal, van limburg tot het hoge noorden zijn ze afgereisd om een kijkje te komen nemen, foodbloggers, familie, vrienden, klanten en relaties allemaal waren ze daar en genoten van de sweettable, de lekkerste koffie, sapjes hapjes en borrelbroden in een heerlijke ontspannen sfeer

Roze ballonnen, roze bloemen, roze loper én roze kleding van het team maakte het gehele plaatje tot Homemade Heidy’s visitekaartje.

Doordat we de afgelopen weken, kan wel zeggen maanden, ons geheel hebben gefocust op de studio en de catering opdrachten hebben we nog geen tijd gehad om onze vernieuwde website aan te passen met de aparte afdeling ‘kookstudio’, dit wordt volgende maand afgerond en dan is het ook digitaal in te zien wat we aan workshops te bieden hebben.

Voor nu kan je de facebook pagina in de gaten houden, daar worden alle evenementen gedeeld en wil je je inschrijven kan je een mail sturen naar info@homemadeheidy.nl

Voor oktober staan er iig al 3 fantastische workshops op de agenda.

5 oktober trappen we af met een workshop ‘koken met caramel’

En 19 oktober komt niemand minder dan Danny Jansen, bekend van 24 kitchen, een workshop ‘indofood’ geven.

En voor de kids wordt het griezelen op zondag 21 oktober met een creatieve halloween workshop.

Kortom, 3 hele gezellige evenementen om aan deel te nemen.

Komende weken zal ik natuurlijk via social media en mijn blog ook genoeg delen over de kookstudio en ook voor de catering staan er weer mooie evenementen gepland wat ik met jullie zal delen.

Met het team werken we ondertussen ook al aan de decembermaand waar de eerste boekingen al voor zijn gedaan en waar ook een hoop leuks staat te gebeuren, we keep you posted!

Laat een reactie achter

Als eerste op de hoogte van de nieuwste berichten?

Schrijf je dan hieronder in voor de mailinglijst:

Loading