pan tosti met spinazie

hier heb ik weer een creatie met @marnemosterd voor jullie.
een heerlijke tosti die het goed doet op vrijdag bammetjes dag.
maar natuurlijk op elke andere dag ook prima smaakt;)
ik ben verzot op geitenkaas en in deze combinatie is het zalig!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Gang lunch
Porties 1 persoon

Equipment

  • 1 koekenpan

Ingrediënten
  

  • 4 sneetjes boeren bruin brood
  • 2 eetlepels franse mosterd
  • 1 handje verse spinazieblad
  • 2 grote plakken belegen boeren geitenkaas
  • 1 flinke eetlepel geraspte kaas belegen
  • 1 flinke klontje roomboter
  • 1 scheut liefde

Instructies
 

  • smeer de sneetjes royaal in met de mosterd, hou 2 buitenkanten vrij van mosterd.
  • leg op 1 snee een plak kaas
  • daarop de spinazie en dek af met een besmeerde snee
  • leg daarop een volgende snee en herhaal dit. hou de 2 niet besmeerde kanten als boven en onderkant
  • smelt de boter in de koekenpan maar laat niet te heet worden, roomboter verbrand snel
  • bak rustig één kant en draai om
  • bestrooi de gebakken kant met wat geraspte kaas en draai weer even om.
  • bestrooi ook de andere gebakken kant met wat geraspte kaas en bak ook nog heel even die kant.
  • voeg eventueel wat roomboter toe als je merkt dat het te weinig is.
Trefwoord mosterd, pan tosti, Spinazie, tosti

Laat een reactie achter

Rating recept








Als eerste op de hoogte van de nieuwste recepten?

Schrijf je dan hieronder in voor de mailinglijst:

Loading