pan tosti met spinazie
hier heb ik weer een creatie met @marnemosterd voor jullie.een heerlijke tosti die het goed doet op vrijdag bammetjes dag.maar natuurlijk op elke andere dag ook prima smaakt;)ik ben verzot op geitenkaas en in deze combinatie is het zalig!
Equipment
- 1 koekenpan
Ingrediënten
- 4 sneetjes boeren bruin brood
- 2 eetlepels franse mosterd
- 1 handje verse spinazieblad
- 2 grote plakken belegen boeren geitenkaas
- 1 flinke eetlepel geraspte kaas belegen
- 1 flinke klontje roomboter
- 1 scheut liefde
Instructies
- smeer de sneetjes royaal in met de mosterd, hou 2 buitenkanten vrij van mosterd.
- leg op 1 snee een plak kaas
- daarop de spinazie en dek af met een besmeerde snee
- leg daarop een volgende snee en herhaal dit. hou de 2 niet besmeerde kanten als boven en onderkant
- smelt de boter in de koekenpan maar laat niet te heet worden, roomboter verbrand snel
- bak rustig één kant en draai om
- bestrooi de gebakken kant met wat geraspte kaas en draai weer even om.
- bestrooi ook de andere gebakken kant met wat geraspte kaas en bak ook nog heel even die kant.
- voeg eventueel wat roomboter toe als je merkt dat het te weinig is.
Als eerste op de hoogte van de nieuwste recepten?
Schrijf je dan hieronder in voor de mailinglijst:
Homemade Heidy
info@homemadeheidy.nl