///Pindakaasfudge

Pindakaasfudge

image_pdfimage_print

Terwijl ik dit receptje uitwerk zit ik ondertussen te smikkelen van een heerlijke stukje fudge.

Had het veel te lang niet gemaakt terwijl het zo simpel is en ook nog eens zonder suiker!

Het volgende heb je nodig;

  • 200gr. pindakaas of notenpasta (ik haal dit bij de natuurwinkel)
  • (Gebruik je gewone pindakaas zit daar natuurlijk wel van alles aan toegevoegd.)
  • 2 el ahornsiroop
  • 2el kokosolie
  • Beetje zeezout

Voor de topping;

  • 1el kokosolie gesmolten
  • 1tl ahornsiroop
  • 1el cacao

Voor de fudge doe je alle ingrediƫnten in een kom en verwarm dit au bain-marie, roer alles goed door mekaar.

doe dit vervolgens in een diepvries bestendig bakje en zet dit minimaal een uurtje in de vriezer.

Stort de bevroren fudge op je werkblad en snij r met een scherp mes blokjes van en zet in de koelkast.

Maak nu de topping door de ingrediƫnten door mekaar te mengen en druppel dit over de blokjes.

Zet nog even terug in de koelkast om te laten uitharden.

smullen maar!

(Bewaar wat je niet gelijk op eet in de koelkast want het wordt snel zacht).

2018-05-21T12:59:31+00:00 Healthy food|