Pindarotsjes

image_pdfimage_print

Heb ik pas de verantwoorde pindakaasfudge met jullie gedeeld…,deze pindarotsjes zijn ook absoluut het proberen waard.

Makkelijk om te maken, verantwoord om te snacken en lekker om te trakteren.

Ik heb een mini muffinvorm gebruikt maar je kan ook heel goed een diepvriesbakje gebruiken en naderhand in stukjes snijden.

Ingrediënten;

100 gr. pindakaas (zonder toevoegingen)

100 ml. Ahornsiroop

75 gr. geroosterde pinda’s

2 el kokosolie

Handje chocodruppels

Doe alle ingrediënten behalve de chocolade in een pannetje met dikke bodem en roer dit door tot alles gesmolten is.

Verdeel het met een lepel over de vormpjes of doe het in een vierkant diepvriesbakje.

Zet dit minimaal een uur in de vriezer.

Smet de chocolade au bain-marie en haal de cupjes uit de vorm of snijd het stuk in blokjes.

Doop de bovenkant in de choco en garneer eventueel met wat pinda’s.

Bewaar ze in de koelkast want ze worden snel zacht.

2018-05-21T12:59:31+00:00 Healthy food|