rijkdom

20240509_120541_resized

Na een hele lange stilte ben ik hier dan eindelijk weer eens met een blog. Ik was dan wel hier afwezig, maar wij hebben alles behalve stil gezeten.

Januari & februari
Na een mooie en vooral winterse januari maand vloog ik begin februari als verrassing naar Dean, omdat hij wel wat moederliefde kon gebruiken. In die maand ging ik van non stop sneeuw naar non stop regen. Ik was full time meal prepper, mental coach en huisvrouw voor Dean. Ik deed een hoop regelwerk voor onszelf en nam een lekker griepvirusje mee terug in mijn koffer.
niet echt een maand dus om uitgebreid verslag van te doen maar wel eentje gevuld met fijne momenten tussen moeder en zoon.

Maart & april
Strontziek kwam ik in maart terug in Zweden, waar het nog steeds winters koud en wit was. Het plan was dat manlief daarna naar Nederland zou gaan om Dean bij te staan bij zijn eerste nieuwelingen wedstrijd. Maar zoals dat vaker gaat bij plannen van ons, werd dit omgegooid. Aangezien hier nog een berg sneeuw aanwezig was en ik mij erg belabberd voelde, besloten we daarom samen naar Nederland te gaan. Zo kon ik er ook zijn voor Dean, waren we weer als gezin samen en konden we Eddie uit de stalling halen en te koop zetten. Daar waren we het namelijk over eens. We zijn druk genoeg in Zweden dus Eddie konden we beter verkopen.

Eenmaal aangekomen in Nederland hebben we Eddie gelijk van stal gehaald en begonnen we te twijfelen. Het voelde als thuiskomen voor ons. Het vertrouwde, ons huisje op wielen, moesten we hem wel wegdoen? Met enige twijfel kwam hij toch op Markplaats en met 100 % zekerheid haalden we hem daar ook weer vanaf.

Weer wonend in Eddie en die vrijheid weer voelend wisten we gewoon dat hij bij ons hoort en we nog lang niet klaar zijn met avonturen verzamelen. En waarom zou het een het ander uitsluiten, we kunnen ook beide doen. Zo hebben we de vrijheid om te kunnen kiezen. Pure rijkdom! En dan bedoel ik niet in de spullen die we hebben, maar het leven wat we voor onszelf hebben gecreëerd.

Een fijne basis om ons terug te kunnen trekken en Eddie om de wereld verder mee te ontdekken. Die kogel was door de kerk en na enige tijd bij vrienden achter te hebben geparkeerd, probeerden we Eddie ook weer uit op andere fijne camperplekjes in Nederland.

Zo waren we toch bij Dean in de buurt, konden we nog wat regelwerk verrichten én pikte we wat (zeldzame) lentedagen mee in het kikkerlandje. We hadden een heerlijke tijd in het haventje van Leerdam. We ontdekten de buurt en de lokale horeca met hun fijne terrasjes hebben we menig maal bezocht. En na een eeuwigheid gingen ook paps en mams wat kickboks lesjes in Culemborg meedoen!
kortom, een fijne en productieve periode in Nederland.

Mei
Het allermooiste aan die weken Nederland was het samenzijn, de fijne en gezellige momentjes met elkaar. En vooral dat we er konden zijn voor Dean.

Zijn eerste wedstrijd sloot hij met een zure bijsmaak af, maar zijn tweede wedstrijd volgde snel, en dat was er eentje voor in de boeken. Hoe mooi was het dat we hier getuige van mochten zijn. Een hele mooie afsluiter na 2 maanden Nederland voor ons en voor Dean een hele mooie inleider van zijn welverdiende vakantie.

Tijd om koers te zetten richting Zweden waar de lente inmiddels volop was begonnen en wij maar wat graag ons handen uit de mouwen wilden steken. Dean besloot zijn vakantie bij ons door te brengen en zo konden we de rit naar Zweden in karavaan rijden. Paps met Eddie en moeders & Dean met de auto.

Het was een lange rit, maar het weer onderweg was perfect en bij thuiskomst kregen we zelfs zomerse temperaturen die de hele week aanhielden. Dat werd een week lang volgas genieten met elkaar. We maakten kampvuurtjes in de tuin, we aten ijsjes aan het water en we ontdekten weer een beetje Zweden. Deze fantastische periode sloten we af met een dagje Stockholm. Afscheid nemen blijft een dingetje, maar wetende dat we elkaar snel weer zien maakt het dragelijk.

 

Juni
Zo zitten we alweer in juni en zijn wij vol aan de slag gegaan met onze plannen en genieten we tussendoor van ons plekje. Het geweldige weer houdt aan en daarom gaan we er tussendoor ook lekker met Eddie op uit om nieuwe plekken te ontdekken.

Een update over ons verbouwingsperikelen en de vorderingen hiervan neem ik mee in een volgende blog. Ik beloof dat het dit keer niet meer zo lang zal duren ;).

Voor nu sluit ik af met veel liefs vanuit Zweden.

X, Heidy

8 reacties

 1. Anneliese op 15 juni 2024 om 17:09

  Dag lieve Heidy,
  Wat heb ik weer genoten van je blog! Een genot om te lezen????
  En gefeliciteerd met Dean z’n overwinning.???? Blijf zo door gaan met jullie mooie en warme en avontuurlijke en liefdevol leven.
  Ik kijk al uit naar jullie volgende blog.

  Dikke knuffel, liefs, Anneliese ????????

  • Yvanna op 1 juli 2024 om 05:09

   wat een heerlijke blog en wat een mooi leven zo
   heerlijk in zweden maar ook soms in nederland bij dean familie en vrienden .
   ik volg je blog met veel plezier
   en ben ook super benieuwd hoe de gastenverblijf wordt .
   geniet van alles lieverd met je man en het mooie omgeving ????

 2. Jeanine op 15 juni 2024 om 17:48

  Hoi lieve en leuke Heudy,

  Wat was het fijn om weer een blog te lezen over jullie avonturen.
  Heerlijk om Dean bij te kunnen staan met zijn wedstrijden en wat is het dan fijn om hem goed te verzorgen met wat hij nodig heeft voor de wedstrijden.
  Nu weer heerlijk in Zweden waar jullie mooi weer hebben en die gele knoepert ☀️ goed aanwezig is.
  Ik denk dat ik ook jou kant op kom want hier is het nog koud en nat en dat voor half Juni.
  Ik wens jullie veel succes met klussen en kijk uit naar je volgende blog wanneer jij er tijd voor hebt.
  Veel liefs ❤️????

 3. Jette op 17 juni 2024 om 13:38

  Heeeey!

  We kijken weer uit naar een volgende (klus)blog! Leuk zo om jullie avonturen te volgen.

  Liefs Paul & Jette (bux_ontour)

 4. Annemiek op 18 juni 2024 om 06:42

  Mooi blog en een mooi leven Heidy. En wat fijn dat Dean zijn plekje heeft gevonden en bezig is met zijn droom.
  Geweldig dat er altijd een samen blijft. mijn jongens zijn ouder maar we zijn nog steeds een hecht gezin.
  Ook al zie ik ze vanuit Frankrijk niet zoveel, het contact is er zeker.
  Veel plezier met de verbouwing, in Nederland etc. ????

 5. Cassandra op 27 juni 2024 om 18:21

  Tja ik was laat met lezen maar weer genoten van je verhalen. Hopelijk heb je deze x (je bent net weer terug in Zweden) geen virusje me terug genomen. Ik kijk alweer uit naar je volgende blog!!!

  XXX

 6. Sarah op 1 juli 2024 om 05:32

  Love reading about your great adventures!!!????

 7. Sarah op 1 juli 2024 om 05:33

  Love reading about your great adventures!!!

Laat een reactie achter

Als eerste op de hoogte van de nieuwste berichten?

Schrijf je dan hieronder in voor de mailinglijst:

Loading