September to remember

20180930_123820_resized

We zitten al weer even in oktober maar door de enorme drukte en hectiek gewoon niet eerder aan toe gekomen om een blog over die mooie septembermaand te schrijven.

Want mooi was ie zeker.. zwaar slopend, leveltje kookpunt en wallen opwekkend ook.. maar daar gaan we het natuurlijk niet over hebben, want ik hou het graag erg gezellig op mijn blog.

En september zat bommetje vol gezelligheid!

Begon de maand gelijk goed met de activiteitenmarkt in het dorp waar we stonden om Homemade Heidy te promoten, bere gezellig… een ‘uit-mijn-comfortzone-dingetje’, maar wat was dat leuk! Volgend jaar kan je ons er weer vinden!

Ook diverse foodie uitjes stonden op de agenda:

Zo ging ik de nieuwste najaar trends bekijken op de beurs, mocht ik aardappels rooien bij cela vita, had ik een geweldige bloggers tour door den Haag waar ik echt op de leukste én lekkerste plekjes ben geweest en mocht ik in Camperduin ontbijten bij Danny Jansen op uitnodiging van Le Creuset.

Ook de catering had leuke opdrachten:

De Marokkaanse keuken mochten we bereiden, een sweettable inclusief choco fontein werd afgeleverd en vele taarten gingen het keukentje uit.

En dan was daar ook nog de opening met een behoorlijke dead line… zweten, zwoegen en afzien tussen de gezelligheid door.

Maar de 16e september stonden we daar, was het klaar en mocht ik mijn culinaire kindje showen!

Man, wat een dag…. inclusief zon was het helemaal top! Écht genoten van begin tot eind en mega trots op wat we met zijn allen hebben neer gezet (en dat ik de helft van speech vergat is een kleinigheidje;)).

Van deze dag komt nog een apart foto verslagje online, is leuk nagenieten voor iedereen.

Bijkomen na de opening was er niet echt bi,j want de kinderfeestjes, high tea’s en workshops stonden al gepland en dus volle bak draaien in de nieuwe studio!

Geweldige recensies, blije kindersmoeltjes en vele aanvragen als gevolg!

Kan dus niet anders zeggen dan dat het een zéér bewogen, maar vruchtbaar Homemade Heidy maandje was!

We gaan ons nu klaar maken voor de feestmaanden en zijn al druk met de planning voor het nieuwe jaar v.w.b. de kookstudio.

Tussen al die drukte door probeer ik jullie up to date te houden op mijn blog.

Liefs, Heidy

Laat een reactie achter

Als eerste op de hoogte van de nieuwste berichten?

Schrijf je dan hieronder in voor de mailinglijst:

Loading