tartiflette met cela vita aardappeltjes
in de foodybox kerst zat een nieuw piepertje van cela vita.lekker gekruid en perfect om deze ovenschotel mee te maken.hiermee ging ik dus gelijk aan de slag.
Equipment
- ovenschotel
- koekenpan
Ingrediënten
- 1 zak cela vita kruidenkorst/knoflook Krokant kruidenkorstje knoflook & groene kruiden | CêlaVíta (celavita.nl)
- 1 stuks rode ui gesnipperd
- 1 teen knoflook
- 150 gram spekblokjes
- 200 ml slagroom
- +/- 200 gram tartiflette kaasje vraag je kaasboer
- 1 scheutje olijfolie
- beetje tijm
- snufje liefde
Instructies
- verhit wat olie in de pan en bak de spekjes, ze hoeven nog niet bruin te bakken
- verwarm de oven ondertussen voor op 180 graden
- voeg de aardappeltjes toe en bak even mee
- voeg de uit toe en pers de knoflook uit en voeg toe
- bak alles nog even om en voeg de slagroom toe
- vet de ovenschaal ietsje in en verdeel het mengsel over de ovenschaal
- strooi wat tijm over het mengsel
- snij de kaas in plakjes en verdeel over de ovenschotel
- bak de ovenschotel ongeveer 20 minuten bruin en krokant
- heerlijk met een salade
Als eerste op de hoogte van de nieuwste recepten?
Schrijf je dan hieronder in voor de mailinglijst:
Homemade Heidy
info@homemadeheidy.nl