The girlboss mission continues….

20190204_115604_resized

Opgeslokt… Door allemaal te leuke dingen…

Mooie opdrachten, nieuwe samenwerkingen, gezellige events, waardevolle meetings, maar dan kan het dus zo maar zijn dat je al even geen blog meer hebt getikt.

En dat komt niet doordat er niets ondernomen wordt.. integendeel, ik moet mezelf soms even knijpen of het allemaal echt is!

De mensen weten de kookstudio te vinden, voor gezellige meetings in mijn huiskamer sfeertje met een tafel vol lekkers maar ook de kids komen graag bij mij op bezoek met hun vriendjes en vriendinnetjes om een feestje te vieren en met heerlijke creaties de deur uit te gaan.

De taartjes zijn een waar succes en de catering blijft ook maar bloeien en groeien.

Kortom, mijn concept, mijn ideeën, werpen zijn spreekwoordelijke vruchten af, wat mij heeft doen besluiten om verder te kijken, om het nog meer te fine tunen en om het nog beter aan te pakken.

En dat ga ik doen door de studio naar een nieuwe, grotere, beter bereikbare ruimte verplaatsen, weliswaar buiten Houten (een bewuste keuze overigens) direct aan de A2 in Beesd zal Homemade Heidy deze zomer te vinden zijn!

Ik heb er enorm veel zin in en ben dan ook al druk met de voorbereidingen.

Via de blog en social media zal ik jullie volop op de hoogte houden uiteraard.

Buiten al het werken om is er gelukkig ook nog genoeg ruimte voor leuke meetings en events.

Ik mocht de vernieuwde winkel van Landmarkt komen bewonderen in Amsterdam en met collega bloggers genieten van een zalige lunch in het eveneens vernieuwde restaurant, wat een geweldige middag was!

Voor Peugeot mocht ik een weekje test rijden in de nieuwe GTI. Een cadeautje! Juweeltje van een bolide waar zelfs ik verliefd op werd.

Ik bezocht de beurs in Utrecht met de nieuwste trends op keukengebied waar ik weer genoeg inspiratie op heb gedaan.

En ik schoof ook nog aan bij een bbq van Smokeygoodness die stonden te vlammen bij Canadiancorner in het zonnige zuiden. Was het ritje absoluut waard! Gezelligheid, lekker eten en een top sfeertje rij ik graag voor.

En pats boem, daar zitten we alweer in april, die ook genoeg op de agenda heeft staan.

Naast leuke opdrachten in de studio vertrek ik einde van de maand ook nog naar Portugal om een week lang te koken voor de gasten van de retreat georganiseerd door Changingtime, hele mooie uitdaging waar ik onwijs naar uitkijk.

Kortom, Heidy zit niet stil en zal jullie in de tussentijd proberen op de hoogte te houden!

Later! xx

Laat een reactie achter

Als eerste op de hoogte van de nieuwste berichten?

Schrijf je dan hieronder in voor de mailinglijst:

Loading