Vakantieblog

20180806_080741_resized

Het is weliswaar zomervakantie maar dat houdt niet in dat ik stil zit.

Genoeg te melden en te delen met jullie!

De zomervakantie begon hier met een puber die een fantastische cijferlijst heeft behaald en door is naar de 2e, apetrots op mijn doorzettertje en beter kan de vakantie niet starten!

Die luiden we dan ook gelijk in met een weekje Ardennen, helemaal off the grid, middenin het bos hebben we een huisje gehuurd (via natuurhuisje.nl) waar we even helemaal tot rust komen en genieten van de natuur, de beestjes…lekker eten en het samenzijn.

Opladen die batterij want thuis wacht er weer genoeg werk.

De kookstudio komt dichterbij, mooie cateringopdrachten en de planning voor de opening vraagt genoeg aandacht.

Met genoeg kanjers om mij heen en het thuisfront die voor mij klaar staan met hulp, raad en een luisterend oor loopt dit allemaal gesmeerd en pikken we tussendoor ook nog een paar dagen Drenthe mee gecombineerd met festival der zoete verleidingen en overnachtingen op het Boheems paradijs zijn dit ook weer zeer waardevolle mooie dagen met mijn gezin waar ik volgas van geniet.

Leven als een zigeuner, gezellig festival met een hoop bekende gezichten, Drenthse terrasjes en de zon op ons bolleke, ik hou van zulke weekendjes!

Terug van de gezelligheid vraagt de studio even alle aandacht, maar heb ik ook hele fijne gesprekken met mooie uitdagingen als resultaat.

En zo zitten we bijna aan het eind van de zomervakantie, een vakantie waar genoeg in is gebeurt, waar we weer prachtige herinneringen hebben gemaakt en klaar zijn voor nieuwe uitdagingen maar eerst hebben wij nog een heerlijk weekje Portugal tegoed waar we vooral gaan genieten van de zon, zee, rust en mekaar.

Laat ik even alles bezinken en kom met een bruin porem en vol energie terug om te gaan knallen met Homemadeheidy!

 

 

Laat een reactie achter

Als eerste op de hoogte van de nieuwste berichten?

Schrijf je dan hieronder in voor de mailinglijst:

Loading