winterse choco
hier in Zweden zijn we inmiddels aan die frisse neus en het winterse weer gewend.maar ik geloof dat half Nederland nu stuitert bij een paar graden vorst:)perfecte timing dus om deze 'opwarmer' met jullie te delen!niet zo maar een warme choco maar eentje die zorgt dat je wangetjes echt gaan gloeien.
Equipment
- 1 groot glas of beker
Ingrediënten
- 1 shot amarula
- 1 eetlepel caramel ik maak deze zelf maar gebruik gerust kant & klaar voor het gemak.
- 1 snufje speculaaskruiden
- 1 glas chocomelk (goede kwaliteit) ik maak deze zelf met melk en cacao, maar de echte chocomel uit het gele pak is natuurlijk ook heerlijk!
- 1 toef slagroom of meringue ik gebruikte meringue bovenop
- 1 handje speculaaskruim
- 1 scheutje liefde
Instructies
- doe de eetlepel caramel onderin het glas
- giet hierop de amarula
- verwarm de chocolademelk (goed heet) en roer het snufje speculaaskruiden er door
- giet dit in het glas
- spuit nu de toef meringue of slagroom er op
- en maak af met speculaaskruim
- meringue kan je eventueel voor het mooie nog even met de gasbrander opleuken.
- roer voorzichtig zodat de amarula en caramel vermengen en genieten maar!
8 reacties
Laat een reactie achter
Als eerste op de hoogte van de nieuwste recepten?
Schrijf je dan hieronder in voor de mailinglijst:
Homemade Heidy
info@homemadeheidy.nl
Amarula! 🤩
zó. zó lekker!
Maak me gek!
wahaha:)…,dat dacht ik ook bij mezelf;)!
Oeww… ziet er verrukkelijk uit!!! Die gaan we zeker proberen Heidy 😍🥰 Dankjewel maar weer♡
echt een te lekkere combi dit! proost anneliese;)
Nomnomnom, sounds gooooood!👍🏼🤤😍
was ook een heerlijke opwarmer!;)